Transport


Vrei sa mergi in Egipt? Nimic mai simplu:
Contacteaza-ne si iti vom gasi oferta care ti se potriveste sau
Foloseste chat-ul online pentru a contacta un consultant SuperEgipt.ro

Transportul din Romania in Egipt se face cu avionul, durata zborului fiind de aproximativ 3 ore si jumatate. Daca optati pentru zborurile charter (turistice), pe aeroportul de destinatie din Egipt veti fi intampinati de reprezentantul agentiei de turism locale, care va va invita in autocar pentru a fi transportati la hotelul ales de Dvs pentru petrecerea sejurului la Marea Rosie.

Camila traversand soseaua Luxor-al-HurghadaIn Egipt, costul benzinei este mic, deci transportul va costa mai putin decat in Europa. Modalitatea cea mai comoda de transport este taxiul. Inainte de a va urca in taxi, negociati tariful cu soferul. O calatorie de aproximativ 20 de minute ar trebui sa coste in jur de 20 de lire egiptene.

O alta modalitate de transport in orase este minibusul. De regula, e mai ieftin decat taxiul, cu conditia sa fie plin. Daca minibusul e gol, soferul va incerca sa va taxeze la tarif de taxi. O calatorie de 20 de minute cu busul ar trebui sa coste in jur de 1 lira.

In Egipt exista posibilitatea inchirierii de masini. Pentru a inchiria o masina, conducatorul auto trebuie sa aiba cel putin 21 de ani si trebuie sa fie posesor al carnetului de conducere de cel putin un an. Este necesar permisul de conducere international. In cazul in care nu cunoasteti foarte bine regulile de circulatie locale, este mai bine sa luati autobuzul sau taxiul. Trebuie sa luati in considerare si faptul ca egiptenii conduc haotic si cu viteza mare, netinand de cele mai multe ori seama de semnele de circulatie, acolo unde exista.

Vrei sa mergi in Egipt? Nimic mai simplu:
Contacteaza-ne si iti vom gasi oferta care ti se potriveste sau
Foloseste chat-ul online pentru a contacta un consultant SuperEgipt.ro

Vezi și alte Recomandari Egipt, Uncategorized. Bookmark link.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Spam protection by WP Captcha-Free