Termeni si conditii

www.SuperEgipt.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Rareori acestea pot contine mici inadvertente: unele servicii sau tarife pot fi modificate de catre parteneri fara preaviz sau pot contine erori de operare. Fotografiile au caracter informativ si pot contine servicii neincluse in oferta standard. Toate ofertele prezente in site sunt valabile in limita locurilor disponibile. Va stam oricand la dispozitie pentru eventuale clarificari.

Site. Site-ul www.SuperEgipt.ro este operat de Inflight Travel, agentie de turism  cu sediul in Cluj-Napoca, Romania. Documentele agentiei in copie sunt publicate aici: http://www.superegipt.ro/contact#date

Rezervare si plata pachete turistice (sejururi) Egipt. Sejururile in Egipt se achita in Lei (curs BNR+2% comision de risc valutar) sau Euro, la orice sucursala sau agentie Banca Transilvania, pe baza confirmarii de procesare a rezervarii si a facturii proforme transmise prin email. Platile pot fi efectuate prin depunere numerar sau prin transfer bancar. Va fi transmis clientului contractul-cadru de comercializare a servicilor turistice. După confirmarea rezervării și plata integrală, documentele de calatorie (electronice) vor fi transmise la adresa de email sau numar de fax indicate de client.

Protejarea informatiilor. Datele obtinute de catre noi prin intermediul formularelor de pe site sunt confidentiale si nu vor fi transmise tertilor, fiind folosite doar in interes propriu sau al companiilor partenere, fara a publica insa date personale de identificare. Politica de confidentialitate a www.SuperEgipt.ro exclude publicarea informatiilor personale, cu exceptia cazurilor in care dumneavoastra veti fi facut acest lucru.

Continut. Toate informatiile, date, text, software, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale reprezinta continutul site-ului www.SuperEgipt.ro. Continutul site-ului  nu va fi difuzat, vandut sau revandut de catre terti. Pe site sunt publicate informatii cu scop consultativ. Va rugam notati ca informatiile publicate pe Site pot fi modificate oricand. Este necesar sa verificati cu consultantul www.SuperEgipt.ro, ambasada sau biroul de turism de la destinatie, ca informatiile publicate sunt de actualitate.
Este responsabilitatea utilizatorului de a se asigura ca va calatori in conformitate cu masurile aplicabile.
www.SuperEgipt.ro nu garanteaza ca informatia cuprinsa in site (incluzand, dar fara limitare, tarifele, descrierile, datele) nu poate avea erori sau lipsuri, dar vom corecta erorile de indata ce ne sunt semnalate.

Furnizori de servicii turistice / Modificari sau anulari. Va rugam sa notati ca agentia opereaza ca si agent al unor furnizori de servicii turistice (companii aeriene, hoteliere, companii de inchiriat masini, etc.). Agentia nu isi asuma responsabilitatea pentru produsele si serviciile turistice oferite de terti si nu garanteaza in nici un fel acuratetea sau calitatea produselor si serviciilor reflectate pe site. Furnizorii aplica reguli si restrictii aditionale celor aplicate de www.SuperEgipt.ro si agentie si include, dar fara limitare, termeni referitori la proceduri si conditii de rezervare, plata, modificari sau anulari ale rezervarilor, restituiri ale sumelor platite, cand este cazul, etc. Operatorul www.SuperEgipt.ro nu este responsabil de taxele suplimentare impuse de furnizorii de servicii turistice. Sunteti direct responsabil pentru respectarea conditiilor impuse de Furnizorul Serviciilor Turistice privind timpii de imbarcare, reconfirmarea zborurilor sau a oricaror altor reguli. Pentru a fi la curent cu conditiile aferente fiecarui serviciu, va rugam sa contactati consultantul www.SuperEgipt.ro la email contact@superegipt.ro. Toate serviciile turistice publicate pe site sunt in functie de disponibilitatea furnizorilor de servicii turistice. Daca doriti modificarea sau anularea serviciului achizitionat, este responsabilitatea dumneavoastra de a informa in scris agentia. In unele cazuri, suma de bani platita aferenta serviciului respective nu va putea fi restituita, sau va fi restituita partial, in conformitate cu termenii si conditiile furnizorului de servicii turistice. In cazul modificarii unei rezervari, agentia isi rezerva dreptul de a aplica anumite taxe aferente costurilor administrative care vor rezulta din aceasta actiune. Agentia nu isi asuma nici o responsabilitate pentru sumele de bani transmise prin curier.

Modificari ale serviciului. www.SuperEgipt.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment, sau sa intrerupa, temporar sau in mod permanent, serviciile disponibile pe site, in totalitate sau partial, cu sau fara o notificare prealabila.

Publicitate/promotii. www.SuperEgipt.ro poate organiza in orice moment campanii publicitare si/sau promotii prin bannere publicate pe site si/sau prin e-mailuri adresate clientilor/utilizatorilor. Tipul sau dimensiunea spatiului alocat pentru publicitate pe site poate fi modificat oricand fara a necesita o notificare prealabila. www.SuperEgipt.ro nu isi asuma responsabilitatea privind continutul sau politica de organizare a promotiilor a paginilor web pe care le veti accesa de pe site-ul www.SuperEgipt.ro. www.SuperEgipt.ro nu este raspunzator pentru orice pierdere sau prejudiciu de orice fel, rezultat din asocierea/participarea in promotii ale companiilor de publicitate gasite pe sau prin intermediul site-ului.

Newsletter. www.SuperEgipt.ro expediaza periodic newsletter-uri prin e-mail si e-mail-uri promotionale referitoare la produsele si serviciile oferite de agentie si partenerii sai, catre adresele de e-mail primite odata cu inregistrarea pe site sau prin alta modalitate. La cerere www.SuperEgipt.ro poate retrage utilizatorii (si informatiile despre acestia) din baza de date, sau le poate permite sa renunte la optiunea de a primi newsletter-uri sau de a fi contactati.

Drepturi de proprietate. Ati luat cunostinta si sunteti de acord ca site-ul si orice script folosit in legatura cu serviciile sale (programe) contin informatii confidentiale si aflate sub drept de proprietate si sunt protejate de legile privind dreptul de proprietate intelectuala, industriala si alte legi aplicabile. Drepturile de proprietate si continutul site-ului sunt rezervate de catre www.SuperEgipt.ro. Ati luat cunostinta si sunteti de acord ca orice continut din cadrul bannerelor publicitare sau promotiilor sau alte informatii disponibile prin intermediul site-ului este protejat de drepturi de autor, de marci comerciale sau de servicii, patente sau alte drepturi de proprietate sau legi. Sunteti de acord sa nu modificati, inchiriati, cedati, imprumutati, vindeti, distribuiti sau sa creati materiale derivate bazate pe serviciile sau pe scripturile folosite in cadrul site-ului, doar daca nu este stipulat altfel, in mod expres, de www.SuperEgipt.ro sau de companiile ce conduc campanii publicitare in cadrul site-ului.

Responsabilitate. Declarati in mod expres ca sunteti de acord cu urmatoarele afirmatii: utilizarea serviciilor www.SuperEgipt.ro se face pe propria raspundere. www.SuperEgipt.ro nu este responsabila pentru pierderile directe sau indirecte rezultate din utilizarea, imposibilitatea sau utilizarea defectuoasa a site-ului sau a serviciilor turistice rezervate prin intermediul site-ului. Site-ul www.SuperEgipt.ro se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la garantiile indirecte de vanzare sau conformitate cu specificatiile pentru un anume scop. Site-ul www.SuperEgipt.ro poate contine legaturi catre alte site-uri operate de terti.

Informatii generale. www.SuperEgipt.ro poate modifica in orice moment termenii si conditiile de utilizare a site-ului, cu sau fara o notificare prealabila a utilizatorilor. Acesti termeni si conditii au fost actualizate in iulie 2014. Termeni si conditii suplimentare vor fi prevazute atunci cand veti folosi servicii ale partenerilor www.SuperEgipt.ro Termenii si conditiile de utilizare a site-ului si relatiile dintre utilizatori si www.SuperEgipt.ro vor fi guvernate de legile din Romania.

Licenta de turism. Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului a acordat agentiei Inflight Travel, operatoarea site-ului www.SuperEgipt.ro, licenta de turism specifica agentiilor de turism de tip touroperatoare cu numarul 4361.

Contactati-ne. Opinia dumneavoastra este importanta. Va rugam sa ne contactati pentru intrebari sau observatii legate de acesti termeni si conditii sau orice informatii postate pe siteul www.SuperEgipt.ro si va vom raspunde in cel mai scurt timp.

Actualizat in 18.02.2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Spam protection by WP Captcha-Free